Náramky z kamenů nejsou jen výsadou žen

  • 10, 23, 2022
  •  
  •  Nezařazené
  • Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Náramky z kamenů nejsou jen výsadou žen

Drahé kameny vynikají svou krásou a s radostí si je prohlížíme v přírodní či opracované podobě. Třeba do tvaru překrásných náhrdelníků či náramků. Náramky z drahých kamenů a polodrahokamů však nejsou jen výsadou žen. Mohou je nosit i muži v širokém věkovém rozpětí, tedy nejen teenageři, co chtějí za každou cenu upoutat na sebe pozornost.

Náramky pro muže

Znáte tu reklamu na jakýsi alkoholický drink, v níž se uvádí doslova, že cituji: “i muži mají své dny“? My bychom vám rádi naznačili, že i muži mají právo se krášlit, a v době renesance to bylo velice běžné a muži oblékali růžové košile, obnažovali svá lýtka a prokazovali tak ženám krásu svých nohou bez zjevných předsudků. Nezdráhejme se mužům nabízet náramky z kamenů, které mohou nosit nejen na zápěstí, ale také nad kotníky.

Znáte zpěváka Daniela Nekonečného? Ten byl pověstný svým mnohdy až extravagantními obleky a dával tak mužům inspirativní příležitost zkusit to, jako on. Chce to jen trochu kuráže a nebát se vystoupit s něčím novým, co sice není úplně nové, a co již zdobilo muže před staletími, ale k čemu máme dnes mnohem snazší přístup.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup